Voor nieuwe ouders/verzorgers

De schoolkeuze: een belangrijk moment
Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leerzaam en leuk mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Wilt u ontdekken of basisschool ‘Giessen-Oudekerk' de beste school is voor uw kind? Dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of een rondleiding.
Wij vertellen u graag meer over onze school en onze visie op onderwijs en we stellen graag onze leerkrachten en leerlingen aan u voor.

Tijdens een rondleiding  kunnen we u laten zien waar wij voor staan (actief), hoe wij met kinderen werken (betrokken) en wat ons onderwijs oplevert voor alle betrokkenen (competent).
Wij nemen graag de tijd om u een goed beeld te geven van onze school!

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u:
 
  • via de mail contact opnemen met:giessenoudekerk@o2a5.nl                                Kunt u hierbij uw naam, naam en geboortedatum van uw kind en uw telefoonnummer vermelden? 
  • of telefonisch via het schoolnummer 0184 – 652559